Pasta
( ilość produktów: 94 )Miąższ z tamaryndowca, Tamaryndowiec 200g KTC
Miąższ owocu tamaryndowca to swoista przyprawa, którą po odpowiednim przygotowaniu używa się do wielu tradycyjnych hinduskich, wschodnio – azjatyckich, latynoskich, karaibskich i kreolskich potraw.
7,90 zł brutto/1szt.
Pasta chili ze "świętą bazylią" Holy Basil 50g Lobo
Pasta (w konsystencji przypomina płynną marynatę) jest dość pikantna i bardzo aromatyczna. Służy do przygotowania dowolnego mięsa. Jest odzwierciedleniem hindusko - tajskiej wersji curry ze świeżą "świętą bazylią".
4,80 zł brutto/1szt.
Passata pomidorowa, przecier 700g Mutti
Passata, czyli przecier pomidorowy, wytwarzany z najwyższej jakości włoskich pomidorów z rejonu Emiglia-Romagna. Gotowy przecier całkowicie pozbawiony skórek i nasion, który wykorzystamy jako bazę do sosów, zup, napojów i drinków.
9,90 zł brutto/1szt.
Pasta Curry Massaman 400g Mae Ploy
Pasta curry Matsaman Mae Ploy to pikantna, pyszna i autentyczna mieszanka naturalnych tajskich ziół i składników, które łączą się, aby nadać domowemu curry prawdziwy smak i korzyści zdrowotne prawdziwej kuchni tajskiej.
18,90 zł brutto/1szt.
Pasta krewetkowa Petis Udang 240g Jeeny's
Petis Udang to indonezyjska pasta krewetkowa dedykowana do typowych wschodnio azjatyckich dań. Może stanowić bazę do tajskiej zupy krewetkowej lub sosów rybnych. Tradycyjnie w Indonezji stosowana jako dodatek do zup, dań curry, sajgonek czy sałatek.
17,80 zł brutto/1szt.
Pasta z imbiru 210g KTC
Jest to idealna baza do wszelkiego rodzaju dań, sosów i curry. Pastę można wykorzystać również jako marynatę do pieczonych i grillowanych mięs.
8,40 zł brutto/1szt.
Singapore Laksa, pasta 60g AHG
Laksa to w istocie zupa, bardzo popularna w krajach południowo – wschodniej Azji. Gotowa pasta to połączenie tradycyjnych składników używanych w Singapurze tworzących w rezultacie podstawę oryginalnej Laksy. Bez sztucznych barwników i konserwantów.
7,40 zł brutto/1szt.
Pasta z czosnku 210g KTC
Jest to idealna baza do wszelkiego rodzaju dań, sosów i curry. Pastę można wykorzystać również jako marynatę do pieczonych i grillowanych mięs. Gotowa pasta to oszczędność czasu i pieniędzy!
7,99 zł brutto/1szt.
Bałkańska Lutenica, pasta warzywna 300g Natureta
Klasyczna na bałkanach, mocno pikantna pasta warzywna. Składa się z pieczonej czerwonej papryki, pomidorów i przypraw. Po dodaniu przypraw tworzy aromatyczne i pyszne danie, które południowcy stosują jako dip, sałatkę, sos lub odrębną potrawę.
11,90 zł brutto/1szt.
Hummus z cieciorki z tahiną 380g Jasmeen
Hummus to wyśmienita pasta wykonana z gotowanej i roztartej cieciorki oraz pasty sezamowej zwanej Tahini. Możemy ją stosować jako smarowidło do kanapek, imprezowy dip do krakersów czy choćby „surówka” do schaboszczaka.
6,40 zł brutto/1szt.
Ajvar zielony, pasta paprykowa 190g Natureta
Ajvar zielony to gotowe danie warzywne pochodzące prosto z Bałkanów. Fantastycznie komponuje się z grillowanymi i pieczonymi mięsami, jako sałatka warzywna podawana do głównego dania a także jako pasta na świeże pieczywo.
7,40 zł brutto/1szt.
Ajvar łagodny, pasta paprykowa 290g Natureta
Ajvar to gotowe danie warzywne pochodzące prosto z Bałkanów. Fantastycznie komponuje się z grillowanymi i pieczonymi mięsami, jako sałatka warzywna podawana do głównego dania a także jako pasta na świeże pieczywo.
8,90 zł brutto/1szt.
Ajvar ostry, pasta paprykowa 290g Natureta
Ajvar to gotowe danie warzywne pochodzące prosto z Bałkanów. Fantastycznie komponuje się z grillowanymi i pieczonymi mięsami, jako sałatka warzywna podawana do głównego dania a także jako pasta na świeże pieczywo.
8,90 zł brutto/1szt.
Ajvar extra ostry, pasta paprykowa 290g Natureta
Ajvar Extra Hot to gotowe danie warzywne pochodzące prosto z Bałkanów. Fantastycznie komponuje się z grillowanymi i pieczonymi mięsami, jako sałatka warzywna podawana do głównego dania a także jako pasta na świeże pieczywo.
8,90 zł brutto/1szt.
Chwilowo niedostępny
Pasta z czosnku i imbiru 210g KTC
Jest to idealna baza do wszelkiego rodzaju dań, sosów i curry. Pastę można wykorzystać również jako marynatę do pieczonych i grillowanych mięs.
8,40 zł brutto/1szt.
Pasta orzechowa z orzeszków ziemnych 500g A.F.P.
Pasta orzechowa jest świetną bazą do wszelkiego rodzaju sosów, sate (indonezyjski sos orzechowy) oraz curry. To nie jest masło orzechowe. Pastę wykorzystuje się jako składnik.
17,40 zł brutto/1szt.
Pasta Harissa, przyprawa ostra 135g Le phare du cap bon
Tunezyjska pasta wykonana z ostrej papryki, ziół i przypraw. Harissę często podaje się w formie przekąski, konsumowanej z bułką bagietką i dodatkowo polaną oliwą dla złagodzenia smaku. Polecamy!
6,90 zł brutto/1szt.
Pasta paprykowa Harissa, tuba 70g
Harissa jest ostrą pastą pochodzącą z Afryki Północnej, najczęściej używaną w Tunezji. Przyrządzana na bazie czerwonej papryki. Zawiera tylko naturalne składniki.
5,90 zł brutto/1szt.
Czerwona tajska pasta curry 227g Real Thai
Tajska baza do sosu-dania curry. W połączeniu z mleczkiem kokosowym, mięsem i warzywami tworzy wyśmienite tajskie danie. Może być wykorzystywana jako marynata, lub składnik sosu do potraw z Woka. Tajskie curry diametralnie różnie się od wersji indyjskiej.
13,20 zł brutto/1szt.
Tajska pasta chili 513g Mae Pranom
Standardowo wykorzystywana do przygotowania dania Pad Thai, zupy Tom Yum i dań curry. Bez barwników i konserwantów. Zastosowanie jej w profesjonalnych kuchniach sprawia, że oszczędzają Państwo czas oraz jest gwarantem autentyczności składników.
31,80 zł brutto/1szt.